TRABZON / OF - Taşhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

AZİZ ÖZKAN - Okul Müdürü

lkokulu Of’un Ballıca beldesinde, Ortaokul ve Lise öğrenimini Of İmam Hatip Lisesinde tamamladım. Üniversite öğrenimimi 1987-1991 yılları arasında ANKARA Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesinde tamamlayıp ardından Gaziantep Dımışkılı İlköğretim Okulunda öğretmenlik mesleğine başladım.

Bu onurlu meslekte sırasıyla; Dımışkılı İlköğretim Okulu, Atatürk Lisesi, Sinop Atatürk İlköğretim Okulu, Of Şehit Ahmet Türkan Çok Programlı Lisesinde görev yaptım. 2002 yılında idarecilik görevine atandım ve 2011-2020 yılları arası Hasan Cansız Kom Çok Programlı Anadolu Lisesi´nde müdür olarak görev yaptım.2020 Temmuz ayından itibaren Taşhan Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi´nde müdür olarak görev yapmaktayım.